Op zoek naar vakkrachten?

Indu Group

Partner in technisch personeel

Indu Group is hét bemiddelingsbureau van Noord-Nederland met passie voor techniek. Wij kennen de behoeften van zowel werkgevers als werknemers. Daardoor kunnen wij heel specifiek werven en eenvoudig een of meerdere geschikte kandidaten vinden voor jouw bedrijf. Wij maken ons sterk voor de werving en opleiding van betrouwbaar technisch personeel.

Hoe werkt bemiddeling via Indu Group?

 1. Jouw wensen

Eerst willen we precies weten wat voor werknemer je zoekt. Daardoor kunnen we gericht op zoek naar een kandidaat die perfect geschikt is voor de functie. Natuurlijk is dit gesprek geheel vrijblijvend!

 1. Prijsvoorstel

Wij houden van duidelijkheid en openheid. Zodra we weten wat je zoekt, laten we je direct weten wat het gaat kosten. Dan weet je direct waar je aan toe bent.

 1. Werving & selectie

Wij hebben een groot bestand met personen die graag aan de slag willen in de techniek. Maar we selecteren alleen de personen die perfect bij de functie passen.

 1. Kennismaken

De kandidaat moet ook een klik met jou hebben. Daarom stellen wij de beste kandidaten aan je voor, zodat je er zelf ook een goed gevoel bij hebt.

 1. Match & start

Als je een perfecte match hebt gevonden, kan de vakkracht direct aan de slag. Zo heb je per direct een extra werknemer!

 1. Administratie & salaris

Wanneer je eerst een risicoloze proefperiode wilt, kun je kiezen voor uitzenden. Je hebt dan geen omkijken naar de administratie en uitbetaling van het salaris. Dit regelt Indu Group voor je. Wanneer je kiest om de vakkracht direct in dienst te nemen, wordt er een overname-fee in rekening gebracht.

 1. Geen risico’s bij uitzenden

Wordt de werknemer ziek? Bij ziekte en uitval heb je geen risico’s. De werkgeversrisico’s zijn voor ons.

Wat kost een vakkracht?

Het bedrag dat je betaalt voor een vakkracht is afhankelijk van een aantal factoren. Bijvoorbeeld de schaarste van het profiel, de locatie en de cao. Het tarief dat jij betaalt bepalen we op basis van een persoonlijk gesprek. Toch kunnen we je wel een indicatie geven van wat een vakkracht je gaat kosten. Transparantie boven alles.

Wat levert een vakkracht op?

Wat een vakkracht kost is een interessante vraag. Maar nog interessanter is de vraag: wat levert-ie op? Wij zeggen altijd: ‘Onze vakkrachten zijn goud waard.’ Een vakkracht van Indu Group levert je namelijk veel meer op dan alleen het werk dat hij of zij verzet. Sta maar eens stil bij vragen als:

 • Hoeveel goede kandidaten bereik je als je zelf een vacature uitzet?
 • Hoeveel tijd ben je kwijt als je zelf de selectie, administratie, verloning en training van je werknemers moet verzorgen?
 • Wat kost het je als een werknemer ziek wordt?

Kies je voor een vakkracht van Indu Group, dan levert dat je een goede werknemer op plus een hoop extra tijd, rust en gemak. En dat alles voor een scherpe prijs!

‘Onze vakkrachten zijn goud waard.’

Waarom Indu Group?

 • Kennis van de sector
  Indu Group kent de technische sector door en door. Daardoor weten wij als geen ander wat jij als werkgever zoekt in een werknemer. Zo kunnen wij altijd een perfecte match vinden.
 • Maatwerk en persoonlijke benadering
  Onze opdrachtgevers zijn geen nummers. Wij vinden het belangrijk dat wij jou kennen en gaan op zoek naar kandidaten die echt bij je passen.
 • Grondige werving & selectie
  Bij de werving van kandidaten gaan we grondig te werk. We schrijven de vacature, screenen kandidaten, checken referenties, voeren gesprekken en stellen alleen de beste kandidaten aan je voor. Het enige wat jij hoeft te doen, is kijken of het klikt.
 • Groot online bereik
  Wij zorgen ervoor dat jouw vacature de juiste mensen bereikt. Via moderne wervingstechnieken en een grote database met personen die willen werken in de techniek weten we altijd de juiste aanpakker te vinden.
 • Flexibiliteit ten top
  Wij zorgen dat je snel oproepkrachten kunt inzetten. En als de klus geklaard is, kunnen we snel schakelen. Met Indu Group ben je op en top flexibel.

 • Geen werkgeversrisico’s
  Je hebt geen onverwachte tegenvallers. Indu Group draagt alle werkgeversrisico’s en betaalt door bij ziekte en re-integratie.
 • Totale ontzorging
  Maak je geen zorgen over administratieve rompslomp, contracten en verloning. Wij regelen dat. En als je wilt, verzorgen we ook trainingen en planningen.
 • Langere proeftijd
  Meestal duurt het even voordat je weet of een werknemer bij je bedrijf past. Met een uitzendkracht kun je de officiële proeftijd risicoloos verlengen. Je kunt altijd besluiten die leuke uitzendkracht toch in vaste dienst te nemen.
 • Anders dan de rest
  Wij zijn echt anders dan de standaard uitzendbureaus. Wij staan voor laagdrempeligheid, snel schakelen en een nuchtere aanpak. Tenminste, dat is wat onze klanten over ons zeggen!

Laat ons weten wat je zoekt

Persoonsgegevens

We helpen je graag

Zoek je een geschikte kandidaat voor jouw functie? Vul dan het onderstaande formulier in. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op om te bespreken wat de mogelijkheden zijn. Het aanmelden van je vacature is geheel vrijblijvend.

Heb je vragen? Neem dan contact met ons per telefoon of mail. We horen graag van je!

0591 – 238 360

E-MAIL