Op zoek naar een baan in de techniek?

Zoek je een baan?

Ben je op zoek naar een baan in de techniek? Dan hebben wij verschillende opties voor je. Wil je rechtstreeks in dienst bij een bedrijf, of ga je liever aan het werk als zzp’er? Of wil je eerst nog een opleiding volgen? Alles is mogelijk.

Werken & leren

Opleidingen zijn duur. Maar niet als je kiest voor werken en leren bij Indu Group. Dan heb je namelijk geen opleidingskosten! Sterker nog, je gaat direct geld verdienen. Hoe mooi is dat! Zo werkt het: Je gaat 1 dag per week naar school. De rest van de week werk je bij een leerbedrijf en leer je on the job. Je krijgt persoonlijke begeleiding van een van je collega’s. Daarnaast komen wij regelmatig langs om te kijken hoe het met je gaat. En natuurlijk houden wij contact met je school. Indu Group betaalt je schoolgeld en boeken, en je krijgt ook nog eens een mooi salaris. Als kers op de taart maak je na het behalen van je diploma kans op een vast contract!

Werving & selectie

Wij nemen voor veel bedrijven in de regio het HR-gedeelte uit handen. Om die reden werven wij ook vakmannen die rechtstreeks in dienst komen bij de opdrachtgever! Ben je benieuwd naar de opties? Neem gerust contact op.

Inschrijven

Kun je niet meteen een geschikte technische baan vinden? Wij helpen je graag. Meld je aan en stuur ons je CV via onderstaand formulier toe, dan nemen we direct contact met je op zodra we een baan voor je hebben. Zo makkelijk is het!

Volop werk in de techniek

Zoek jij een leuke baan in de techniek en hou je van aanpakken? Meld je dan direct aan. Onze opdrachtgevers zijn altijd op zoek naar jongeren die aan de slag willen in de techniek. Er is volop werk! Waar wacht je nog op?

Inschrijven

Max. file size: 512 MB.
Persoonsgegevens

Solliciteren

Om je zo goed mogelijk te kunnen helpen bespreken we je wensen en krijg je gratis professioneel advies van ons. Dit kan telefonisch, per e-mail of op locatie. Wij komen graag bij je langs, zodat we een goed beeld kunnen vormen van je organisatie en wat daar bij past.

0591 – 238 360

E-MAIL